dijous, 28 de maig del 2015

Avís important!!!

Ei nens i nenes,


Degut a la gran expectació que han generat les Colles de la Lectura, des de la Biblioteca hem pensat en fer un canvi en les inscripcions de les mateixes.

Paraula important amb el fons blanc i les lletres vermelles

Les inscripcions seran a partir del dilluns dia 8 fins el dimecres 17 de juny i es poden fer presencialment o per telèfon, en horari de Biblioteca.

La Biblioteca ofereix 20 places per a la Colla Infantil. Si es sobrepassa aquest nombre, aquest any s’ha decidit fer un sorteig. El sorteig serà públic i es realitzarà el dijous 18 a les 12 del migdia a la mateixa Biblioteca.

Dibuix d'una caixa groga de la que surten un munt de butlletes blaves



Els infants que hagin obtingut plaça, hauran de venir el dissabte 20 de juny al llarg del matí, per escollir les lectures que hauran de llegir durant l’estiu.


Imatge de sis mans agafant la paraula Merci

dilluns, 25 de maig del 2015

Ja tornem a ser aquí!!!

Ei nens i nenes, ja tornem a ser aquí!!!


Imatge del gat Garfield saludant amb la mà


Ens heu trobat a faltar?
Ja sabem que sí. I nosaltres també!!!

Però tenim la solució, jejeje...

A partir del dia 8 de juny i fins el dia 19 de juny ja podeu fer les inscripcions per a la Colla de la Lectura Infantil. Les heu de fer o bé presencialment o bé telefònicament. En aquest cas el correu electrònic no valdrà, glups! Les places són limitades, així que, a espavilar-se. Són per nens i nenes que aquest any heu fet 1r, 2n o 3r de primària.

O sigui que planifiqueu bé l'estiu junt amb els vostres pares, i si us va bé, apunteu-vos. Us heu de comprometre, però, a venir a tres sessions com a mínim.

Les sessions seran 



Dies 14 de juliol, 4 d'agost, 18 d'agost i 8 de setembre













Us hi esperem a tots!!!